4 Temmuz 2024 Perşembe

Salih Sali'dan dan dan!

Grace Kelly'e babam da getirir.

Yukarıdaki fotoğrafta Alfred Hitchcock, Cinayet Var filminin setinde Grace Kelly'e çay servisi yapıyor. İyi güzel, 10 numara hareket. Ama bunun bir anlam kazanması için Hitchcock'un, Jesslyn Fax'a da çay getirdiği bir fotoğraf görmem lazım.

Varlığım eksi bakiyede

Sahillerin ve plajların karakutusu; deniz kabuğu

Ne aşklara şahit oldum, ne yalanlara... Ne yaz aşkları başlamadan bitti... Hepsi kayıt altında.

3 Temmuz 2024 Çarşamba

3 Temmuz Davullu Zurnalı Yapılan Şikeye, Salağa Yatıp FETÖ Kumpası Deme Günü!


Avusturya maçında kalemizin arkadan görünüşü!


Uçak havaalani mi?

Bunun aynısını Çaykara'da gördüm. Meğer bir tane çok eski patika yol ve bir tane eski araba yolu varmış. Bunlara bir tane yeni yapılan yol eklenince aslında tabelada bir tuhaflık yokmuş. Tuhaflık, "Bunlar Karadenizli, kimbilir ne manyak bir neden vardır altında" diye düşününde imiş. 

2 Temmuz 2024 Salı

Herkesin bir "İstenmeyenler Listesi" var.

Kaoru Yamada & Disenchantment


Mourinho gezi rehberini yanından ayırmıyor.

MOURİNHO - Kasım'da Trabzonspor maçımız var. Bunlar son yıllarda bizi hep düdükleyip şampiyonluktan uzaklaştırıyormuş. O maçtan sonra taraftar istifaya davet eder, ben de tazminatı alıp vıın sıcak bir ülkeye tatile giderim. Karayip Adaları olabilir... Şeysel meysel... Sonra ver elini Arabistan, El-Hilal. Zaten Arabistan'a gidiyordum geçerken bir de bunları sögüşledim.

Kız arkadaşımla gizlice nişanlandık, yüzüğü ayağına taktım.


Sofrada bu domates zenginliğini görüp, "Üstü yeşil, ortası sarı, alt tarafı mavi domates neden yok?" diyenlerle tuvalete bile gitmeyin.