15 Kasım 2012 Perşembe

Gangnam Style < Kolbastı Style

http://www.youtube.com/watch?v=c3SyDt_m-uU&feature=share
Gangnam Style da neymiş, Kolbastı Style var burada... Hem de Marsis'ten...

2 yorum:


  1. -Yönetmen Kılıç: ''Birinci filmimizden prodüksiyon 
    değeri yüksek bir film çektik''

    (Fotoğraflı-Görüntülü)

    TRABZON (AA) - 21.11.2012 - ''Sümela'nın Şifresi-Temel''in devamı olan ''Moskova'nın Şifresi-Temel'' filminin galası Trabzon'da yapıldı.
    Senarist Yılmaz Okumuş'un kaleme aldığı, yönetmenliğini Adem Kılıç'ın üstlendiği filmin galası, Forum Alışveriş Merkezi'ndeki Cinemaximum Sinema Salonu'nda gerçekleştirildi.
    Galaya, Trabzon Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili futbolcular, senarist Yılmaz Okumuş, yönetmen Adem Kılıç, oyuncular ve davetliler katıldı.
    Yönetmen Kılıç, burada yaptığı açıklamada, çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen filme, yine Trabzon'da gala yapmayı uygun gördüklerini söyledi.
    Güzel bir film yapmaya çalıştıklarını ve insanları güldürmeyi amaçladıklarını ifade eden Kılıç, şöyle devam etti:
    ''Birinci filmimizden prodüksiyon değeri yüksek bir film çektik. Benim tek isteğim sinemaya giden insanların sinemadan mutlu olarak ayrılması. Biz zor olanı seçtik. Dünyanın kötü atmosferinde bir komedi filmi yaptık bu da cesaret işidir. Çok iyi bir oyuncu kadrom var. Çok iyi bir teknik ekibim var. Onlarla birlikte bir aile gibi olduk ve ben sinemaya ve sinema seyircisine hayırlı olsun diyorum.''
    Filmin başrol oyuncularından Temel karakterini canlandıran Alper Kul ise ''Sümela'nın Şifresi-Temel'' filminde olduğu gibi devam serisi olan ''Moskova'nın Şifresi-Temel'' filminin de galasını Trabzon'da yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
    İmza töreni ve kokteyl sonrası yönetmen, senarist, oyuncular ve davetliler, çekimlerinin bir bölümü Rusya'da yapılan ve Moskova'dan Trabzon'a uzanan hikaye boyunca yaşananları esprili bir dille anlatan filmi birlikte izlediler.

    Muhabir: Meltem Yılmaz / Burak Altunöz
    Yayıncı: Tarkan Demir

    YanıtlaSil
  2. Sevgili dostum Ali Fuat, koşturmaca yüzünden şöyle esaslı bir sohbet edemedik ama bu hakkımızı saklı tutalım. Zaman ayırıp geldiğiniz için sana ve arkadaşlarımıza tekrar çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil