29 Ağustos 2010 Pazar

Artık kimse Trabzonspor'u tutamaz

Trabzon Fikir Kulübü'nün düzenlediği iftara katıldım. Yemek sonrası Başkan Sadri Şener, Sedat Tunalı, ben, Davut Kayacı ve Özden Ayvaz kafa kafaya verip şampiyonluk için bir yol haritası belirledik. Başkan, yol haritasına harfiyen uyacaklarını ve hazırladığımız ilk 11'i Şenol Güneş hocaya ileteceğini söyledi.
Bu iftar yemeğini Liverpool maçından önce düzenlemeyen sevgili dostum Yavuz Saltık'a teessüf ederim. Liverpool maçının taktiğini ve ilk 11'ini Şenol hocaya iletip, Liverpool'un 'pul'unu alıp pulsuz yollayabilirdik.
Neyse, zararın neresinden dönülürse kardır. Artık bütün Tarbzonsporlular rahat uyusunlar. Duruma el koyduk, şampiyonluk geliyor.

2 yorum:

  1. Yani bu yazıyla, dünya klasmanında bir zamanlar 3. olmuş bir takımın teknik direktörüne, kulüp başkanı eliyle sahaya çıkması gereken ilk 11 kişilik kadroyu iletip te maçı kazandıramadığınız için üzüldüğünüzü itiraf ediyorsunuz? Duyarlılığınıza ve alçak gönüllülüğünüze hayran kaldım. Sevgili kardeşim Özden'i bu bilincin dışında tutuyorum. Eminim o böyle abuk sabuk şeyler düşünmüyordur.

    YanıtlaSil
  2. haha ya baksana bizim özden abiye

    YanıtlaSil