18 Ağustos 2012 Cumartesi

Senaristin Günlüğü 18

Temel, Zuhal’i tarttı!
Aslıhan, gurme sayılabilecek kadar ağzının tadını bilir. Samsun galamızda dönerli pideyi ilk o keşfetmişti. Trabzon’da kuymağı, hamsiyi, mezgiti, Nihat Usta’nın köftelerini hiç affetmez. Tabi bu kadar iştahlı olunca “Acaba kilo mu aldım?” kaygısı başlıyor. Moskova’daki otelimizde iyi pizza olduğunu fark eden Aslıhan pizzaya yüklendi. Bir tartı bulup tartılamayan Aslıhan, Aşıklar Köprüsü’ndeki çekimler sırasında kilo almaktan çok bahsedince Alper dayanamadı ve Aslıhan’ı kollarına alıp tarttı. Sonuç; 57 kilo 200 gram. Aslıhan rahatladı ve çekimlere devam ettik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder