6 Haziran 2010 Pazar

Atılgan Korkmaz / Buyur burdan bak - 37

Dünya liderine bak hizaya gel
Neresinde kahramanlık ve başarı olduğunu hala algılayamadığım ve hatta içerisinde ciddi bir hezimet barındırdığını düşündüğüm, idaremizin tamamen bizim kontrolümüz dışına çıktığına iyiden iyiye inandığım olaylar silsilesinin ardından Bursa'nın yerel medyasında koca sayfa ilanlar dikkat çekiyor. "Dünya lideri!" Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da.
Emperyalizmin önünde el pençe divan durmakla, yalandan bir kaç stratejik söz söylemek (eylemlilik ile ilgili kayda değer ne var diye bir düşünün!) ona buna külhanbeyivari bağırıp çağırmakla mı oluyor dünya liderliği?
Yav arkadaş senin ülkenin liderliği bile tartışılır hale gelmiş, başbakanlık yaptığın dönemde birlik beraberliğimize her türlü nifak tohumu ekilmiş, birbirine art niyetle bakan yoksullluk ve yolsuzluk kıskacına düşmüş bir milletin şişirilmiş liderisin.
Ey bu balona bir üfürük atan beyler bayanlar, bu balonun patlamasına çok uzun zaman kalmadı. Siz ne haliniz varsa görün, görün de acırım da acırım bu sözde liderin peşine taktığınız milyonlarca vatandaşıma. Hani nerde Berlusconi, nerde Sarkozy, nerde Obama, nerde Putin, Medvedev, nerde Merkel, nerde o çok sevdiğiniz Arap Liderleri aldınız mı ağzınızın payını, gören göz görüyor herşeyi, Dünya lideriymiş tövbe tövbe!

1 yorum: