8 Haziran 2010 Salı

Atılgan Korkmaz / Buyur burdan bak - 38

Kutsal ittifak
Başbakan Konya'dan Musevilik dersi vermeye kalkıyor İsrail'e; Tevrat'tan emirleri hatırlatıyor. Öldürmeyeceksin diyor, İngilizce, İbranice, Türkçe. Sonra Keşan'dan bir ses Kılıçdaroğlu sahneyi kapıyor, bir tevrat dersi de O'ndan. Kime, Başbakan'a...
Ne diyor Kılıçdaroğlu, "Çalmayacaksın." Tevrat'ın diğer emriymiş.
Başbakan bu kez, "Ben Tel Aviv'e sesleniyorum, cevap Keşan'dan geliyor. Bu nasıl iş?" Tel Aviv'in avukatlığını yapmakla suçluyor, Başbakan Kılıçdaroğlu'nu.
Altta kalır mı bizim Gandi, hemen cevap geliyor tabi, Bülent Arınç'ı işaret ediyor, "Eğer Başbakan avukat arıyorsa sağına baksın".
Oleyy! Bülent Bey'in arayıp da bulamadığı ortam, durur mu? Hemen mikrofonu kapıyor, "Sayın Kılıçdaroğlu iyi baksın sağındaki Sayın Çelik, ben solunda oturuyorum." diyor.
Laiklik bu ülkede tehlikede diyenlere, dostlar merak etmeyin irtica mirtica hakgetire, korktuğunuz adamlar bıraktı Kur'anı, sarıldı Tevrat'a.
Arap emperyalizmi ile Batı emperyalizmi bir oldu yıllarca aman şu Kur'anın içinde akıllı uslu bişey kapar bu Türkler diyerek okutmadılar.
Okuttuklarına da Arapça cüzleri kakalayıp, milleti yalandan cennetlik ettiler. Bakın hiç olmazsa Tevrat'ın Türkçe iki güzel emrini öğrendik, Öldürmeyeceksin! Çalmayacaksın!
Biraz daha tartışsalar daha neler çıkacak kim bilir?

1 yorum:

  1. 10 emir'e bu kadar sarmışlarken insan merak etmiyor değil.. Hangisi coşupta 1. emri haykırmaya başlayacak diye:
    "Karşımda başka ilahların olmayacak. "

    YanıtlaSil