23 Eylül 2009 Çarşamba

Hep destek tam destek

Kevin Costner, Melih Gökçek'i desteklerken görülüyor

-Açılım var, yer miydiniz?

AKP Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, ünlü Hollywood yıldızı Kevin Costner'ın "demokratik açılım" çalışmalarına tam destek verdiğini bildirdi. Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, Costner'ı 3 Ekim günü yapılacak AK Parti Büyük Kongresi'ne davet ettiklerini belirtti.
Hemen başta söyleyeyim; bir kurşun daha az atılmasına, bir gencin daha zarar görmemesine yol açacak her şey başım üstüne… Ama!.. ANAP ile başlayan, AKP ile devam eden kapitalist pazarlama teknikleriyle demokrasi pazarlanmasından gına geldi.
Be adam, sen bu mesele hakkında 30 – 40 yıldır kafa yoran, iki halkın kardeşliğinin demokratik bir halk cumhuriyetinde mümkün olduğunu söyleyen herkesi içeri atmış, işkenceden geçirmişsin. Neyi açıyorsunuz, hangi demokrasiyi pazarlıyorsunuz?
Sanki dizi film hazırlıyorlar. Ünlü birileri de olsun; reytingi yüksek olur.
Çözüm belli; Türk - Kürt demeden, işçinin ve emekçi halkın katılımıyla oluşacak bir iktidar. Ancak o iktidarın açılımı, kararları sağlıklı olacaktır.
Artık o iktidarı Maradona mı destekler, Lucarelli mi orasını bilemem…
THY reklamlarından güzel bir cukka indiren Costner’ın bu destekten ne kadar alacağını da söyleyin de olsun bari. Yoksa paket olarak mı anlaştınız?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder