4 Eylül 2009 Cuma

Kılavuzu Fatih Terim olanın, burnu kırmızı karttan kurtulmaz


Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, baş başa görüştüğü Fenerbahçeli yıldız futbolcu Emre’yi uyardı. Emre, “Hocamı dinleyip, artık daha sakin olacağım” diyerek söz verdi. (Gazeteler)
Futbolculuğu döneminde kafa atan, tüküren, teknik direktörlük yaparken, en hafifinden ortamı geren, sahayı arenaya çevirten, aslında kendisine yalakalık yapan futbol yazarlarının bıyıklarına tecavüz etmeye kalkan Sinyor Terim, Emre Belözoğlu'na sakin olmasını söylüyor.
İsviçre maçını hatırlıyorsunuzdur. Adamlar kazandıkları maçtan sonra kaçarak soyunma odasına giderken, Terim'in cengaverleri Şifo Mehmet ve Emre Belözoğlu'nun saldırısına uğramıştı.
Deplasmanda 2-0 yenildiğimiz maçtan sonra sistemli bir şekilde ortamı geren Fatih Terim, maçı korku tüneline çevirmeyi başarmıştı.
Maçları bir nükleer reaktör gibi etrafına negatiflik, saldırganlık yayarak seyreden Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, Hırvatistan Teknik Direktörü Biliç'e ağır abi gibi saldırmaya kalkmıştı.
Terim'in vukuatlarını yazmaya kalksak 10 sayfa dolar.
Başa dönelim, Terim'in tokatlarıyla terbiye edilmiş, yetişmiş, bir Terim imalatı olan Emre, artık sakin olacakmış. Türkiye'de enflasyon %'de 1'e düşebilir ama, Emre sakin olamaz.
Sadece, oligarşinin hakemleri böyle futbolculara kart göstermeyebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder