8 Ekim 2010 Cuma

Demokrasi mi dedun?

Bularun demokrasisi sadece ticarete yarar.
Emeğun hakkini savunup, toplumsal yaşam için de demokrasi isteduğun zaman hemen F Tipi demokrasiyi gösterurler.
Bunda şaşilacak bir şey yoktur uşağum, herkes kendi sinifinun gereğini yerine getureyi. İkidebir sermayeyi demokrasiye davet etmayun, gelmeeeez!..
Ula sermayeyi tahlil etmak içun 3 tane tuğla beyukluğinde kitap yazdum da, benden daha mi eyi bileceksunuz?
Asil utanmasi gerekenler, ülkenun demokratuk dönüşümuni AB'ye ihale eden aydinlar, entellektuellerdur. Marksizumun sadece akil oyunlarini al, entellektuel meze yap, (şarapla eyi gider mubarek) ama sira Türkiye'yi değişturmağa gelince; AB değiştursun.
Berlin Duvari'nun yikilişindan sonra bizum holding sosunda marine edilmiş yazarlarumuz, "Bariş Çaği"ndan söz etmeye başladi. Bütün dunyanun, ABD'nun himayesi altinda bir bariş ve refah dönemine girduğini ve yeni bir dünya düzeninun başladuğini haboyle La Fonten La Fonten anlattilar.
Artuk geleceğe yeni stratejilerle, yeni bir kararlılıkla şekil vereceğuz, dediler. Verdukleri şekli her gece haberlerde göreyisunuz: Emperyalizm Vadisi - İrak.
Efendum bunlarun "Neoliberalizm, demokrasi, küreselleşme, devletun küçülmesi, gilobalizum, bariş" gibi palavralarini, bizum Karadenuz'deki yeni doğmiş bir hamsi yavrusi bile yutmaz. Bunlarun egemenluklerini sürdurebilmesi artuk çok zorlaşmiştur. Dünyayi krizler ve savaşlar sarkacinda sallandurmaktadurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder