12 Ekim 2010 Salı

Bize her yer Karadeniz


Cumartesi günü Taksim Gezi Parkı'nda, Rize Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği etkinlikte Laz Kapital kitaplarımı imzalayacağım.
Başta Rizeliler olmak üzere bütün Karadenizliler davetli... Ama, Laz Marks Emice'ye bir şekilde sempati duyan herkesi bekliyorum.
Kemençe, tulum, çay, muhlama garanti...
Ve Karadeniz'in olmazsa olmazı, halkın geniş katılımıyla oynanan yüzlerce kişilik horonu da pas geçmeyin.
Saat 4'de buluşmak dileğiyle...

6 yorum:

  1. dun gece oradan ıkı kıtabınızı aldım. hatta calısan ındırımde yaptı 15 lıraya verdı ıkısını ogrencıyım dıye :) cumartesını ıple cekıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Kitabın ikincisini alamadım. Orada alıp sizinle biraz lazMarkstan biraz da memleketin devrim önderi Trabzonspordan konuşmak isterim çay da olursa eyy :))

    YanıtlaSil
  3. Konuşmayı şehvetle sevdiğim konulardan Laz Marksizm ve Trabzonspor... Hele de taze ve demli çay eşliğinde... Ve de dostlarla... Görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  4. Nuri'Zinos'Reis diy ki :)
    ha bu istanbul'un bi bu yönini kıskanıyrım,orda günlük olan olayları(hayatın akışı anlaşılmasın,hayat burda daha güzel akay) biz yılda bir gün görsek bayram ediyruk...rast gele...

    YanıtlaSil
  5. Yılmaz abi İstanbul'dayım yalnız yarın saat 4'te UPS işçileri ile dayanışma eylemi var, ona katılacağım. Çıkar çıkmaz Laz Kapital - 2 kitabını da alıp okumuştum ama üzgünüm imzalatamayacağım. Laz Marks emice de olsa işçilerle olmamızı öğütlerdi dimi? Neyse umarım okurlarınla ve tüm hemşerilerinle güzel bir hafta sonu geçirirsin. Sevgi ve Işıkla...

    YanıtlaSil
  6. İyi dileklerini bildiren bütün arkadaşlara; bu yazdıklarımız, çizdiklerimiz emeğin, emekçi halkın yanında yer almak / aldırmak içindir. Siz zaten Laz Marks Emice'nin dilini biliyorsunuz :) "Bu maçi alacağuk, başk yoli yok"

    YanıtlaSil