29 Ekim 2009 Perşembe

Laz Marks Emice / İsteduğunuz krizden başlayabilursunuz

Sementa Recep dertli, "Laz Marks Emice, 25 yildur 1 tane şampiyonluk yuzi göremeduk ama 5 tane beyuk kriz gördük." dedi.
Uşağum dedum, kahpe Bizans adama o kadar kolay yedurmez şampiyonluği. Gökhan’la, Umut’la buriya kadar. Ama ülkenun ve dünyanun durumi bizum Tirabizonsipor’dan da beterdur.
Hau yayuk ağizli burjuvalar ve onlarun kapisinda bağli maaşli kutavlari, ekonomik krizi artuk “harflerle” açuklayi. Kullanilan harfler, W, U, V, L.
Kriz, U biçumindeyse, duşuşten sonra bir durağanluk yaşanacak ve buni çıkiş izleyecektur. (İdris uşağum, çikiş bölümüni hemen üstüne alınma. İnişler halkun, çikişlar burjuvanundur) Yok, eğer bunalum V gibiysa, ekonomideki iniş dik değul, eğimli olacaktur.
Eğer ki krizun seyri L biçimindeysa poki yeduk. Çünki bunun inişi vardur ama çikişi yoktur. (2. Lig Yükselme Grubi’na düşmek gibidur. Sittin sene bir daha yukari çikamazsun.)
L biçiminde, ekonomi dikey duşecek ve duzleşecektur. Yukari çikişi olmiyacaktur.
İdris uşağum, senun anlayacağun harflerden harf beğen yani… Sanki Bir Kelime Bir İşlem programi mübarek.
Oysa bu kadar hafle uğraşmağa hiç gerek yoktur.
Onlar alfabenun bütün harflerinden yeni krizler üretedursun, ben size krizden çikmak ve insanca yaşamak içun gerekli harfleri vereyirum… Yazun bir kenara; D, E, V, R, İ, M

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder