8 Mayıs 2010 Cumartesi

Atılgan Korkmaz / Buyur burdan bak - 23

Akbabalara karşı safları sıklaştıralım
Kokuşmuş kölelik düzeninin emanetçisi mutant kapitalist sistem, temel insani değerleri yerle bir edip, fiziksel faşizan baskısına duygusal faşizmi de ekledi.
Nasıl mı? Bakın Yunanistan'a...
Avrupa Birliği olarak, temel hak ve hürriyetlerin arttırılması, maddi imkanların yükseltilmesi, sosyal gelişim ıvır zıvır yalan dolanlarla kandırılan Yunan Halkı, kurulan tuzaktan nasibini alınca en haklı biçmiyle demokratik tepkisini göstermektedir.
Hani bu durumda resti çekip, halktan ve üretimden yana tavrını koyamayan yandaş kukla hükümet, güya riski üzerinden atıp, borcu borçla kapatma, ülkenin geleceğini, toprağını temel değerlerini satma gibi kolay yöntemleri seçme dirayetsizliğini göstermiştir.
Sermayenin akbabaları Yunanistan hava sahasında daireler çizmeye başladı bile.
Hem bu durumdan spekülatif hareketler yaratıp dünya piyasalarını isteği kıvama getirip cukkayı dolduruyorlar, hem de bir an evvel çullanmak için Yunanistan değerlerinin iyice değersizleşmesini bekliyorlar.
Kardeş Yunan Halkı'na duyarsız kalmayalım, dayanışma ve birlikte mücadele zamanıdır, zira o akbabalar ülkemizin ve tüm ezilen dünya halklarının tepesinde öteden beri dolaşmaktadır, fırsat kollamaktadır.
Bize düşen sadece direnmektir, ki o akbabalar "Rabbena hep bana!"ya alışıp kudurdukları için, biz direndikçe birbirlerine saldıracak, birbirlerini yutmaya çalışacaktır.
Duygusal travmalardan korunmanın ve direnci arttırmanın tek yolu safları sıklaştırmaktır! Mahirler, Hüseyinler, Ulaşlar, Denizler gibi boğazlarına durup, bağırta bağırta gebertelim şu tipsiz kuşları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder