18 Mayıs 2010 Salı

Sizun gidişunuz Pinoşe gibi olmasun

Sementa Recep elindeki gazeteyi gösterdi, “Şili'nun ABD destekli eski tiktatöri Pinoşe'nun yargilanmadan 91 yaşinda ölmesinden üç yil sonra, donemun askeri ve polis yetçilileri hakkinda bugüne kadarki en beyuk tutuklama emri çıkti.” yazayi.
Darısı bizum başumuza dedi Sementa Recep.
Evladum dedum, bu kan emici asalaklar eldukten sonra ruhlarini çağırup yargılayamayacağumuza göre, şimdi bir şeyler yapmamuz lazimdur.
Arasira ortaya çikup, lime lime dökulen düzenun has ve emektar adami olarak fikircuklerini etrafa saçan Demirel, 1975 yilinda Ecevit'i ve hüçumetini kastedup, ‘Bunlarun icra ettukleri pirogram Allende pirogramidur. Sonlari ayni mi olur, onu bilemem’’ demiş ve “Allende gidişi” imasinda bulunmişidi.
Bak hatirlayup gene sinirlendum… Ula asıl sizun gidişunuz Pinoşe gibi olmasun. Halk mahkemesinun tadina bakmadan bu dünyadan gitmayun.
Emperyalist şebekelerun taşeronlari olarak 50 yildur milleti inim inim inlettunuz, bu halkun size birkaç sorusi olacaktur daa!..
Haa, sizun bir halt yiyeceğunuz yok, o kadar uzun yaşayamayiz da, diyebilursunuz... Belli mi olur, biz uzatmalarun, 90 + 4'lerun halkıyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder