4 Kasım 2010 Perşembe

Bir dilek tut

Yukarıda V. İ. Lenin, aşağıda K. Marx... Dünya halkları için bir dilek tutmanın tam zamanı...

4 yorum:

  1. O kitapligi biliyorum.Raflarindaki kitaplari da...Sevgiler.Funda

    YanıtlaSil
  2. Funda önce merhaba... Ama, isim hafızamın çok kötü oluşuna ver, seni hatırlayamadım. Mutlaka tanışmış olmalıyız ama turne boyunca o kadar dostla tanıştık ki, Viyana'yı ömür boyu unutamayacak olmama rağmen inan hatırlayamadım.
    Ama her şeye rağmen siteme hoşgeldin.
    Sevgiler... Selamlar...

    YanıtlaSil
  3. Sozlerimin yanlis anlasilmamasi icin son bir yorum :Sizinle hic tanismadik,hatta sizi 30 senelik hayatim suresince hic gormedim,yazilarinizi hic okumadim,cizdiklerinizin farkindaliginda olmadigim icin takip de etmedim...:)) Sadece ve sadece az biraz tanidik geldiniz bana bir zamanlar yasadigim Istanbul'un simdilerde fazlasiyla ragbet gordugu(son 15 senedir aslinda oyle)bir sehrinden.Belki de Atasehir'den.Neyse benim misafirligim kisa surecek sanirim diyerek yorumunuzun sonuna ilistirdiginiz "Sevgiler... Selamlar..." cumlelerine istinaden "Bilmukabele" diyerek ayriliyorum...

    YanıtlaSil
  4. Fotoğraf, Viyana'da, Laz Marks oyunundan sonra gittiğimiz bir dostumuzun evinde çekildiği için yazdıklarınızı yanlış anladım. Ataşehir'de çekilmedi yani. Unutmadan Ataşehir'deki (hiç tanımadığınız!) kitaplık duruyor.
    Misafirin iyisi uzun kalmaz der halkımız ama siteye tekrar beklerim. :)

    YanıtlaSil