30 Mart 2010 Salı

Atılgan Korkmaz / Buyur burdan bak - 07

Yahu sizin çift haneli büyüdüğünüzü biliyoruz, peki biz ne olacağız?
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te yaptığı konuşmada Amerika ve Avrupa bazında kaydedilen kıpırdınmalar ışığında ilk çeyrekte çift haneli büyümeyi yakalarız demiş. Hükümet kanadından gelen bu açıklama bizi hiç şaşırtmıyor açıkçası, çift malikaneli, çift gemili, çift limuzinli çift haneli büyüdüğünüzü biliyoruz, asıl bizim halimiz ne olacak onu söyleyin?

TÜSİAD MÜSİAD
Açıklamaları ile hükümetleri düşüren TÜSİAD'ın sesi soluğu çıkmaz olmuş ve zenginler kulübümüz kendine bir "baş" bile bulamaz hale gelmişti. Son bir kaç aydır uzun süren kış uykusundan kalkmak için debeleniyor. 6 yıldır ara verdikleri yayınlarına yeniden başladılar. Anayasa paketine muhalif durduklarını söyleyen zengin abilerimiz ablalarımız, seçim barajının da düşürülmesi gerektiğine vurgu yapmış.
Şimdi sormadan edemeyeceğim, AKP tek başına iktidar olunca başınız göğe ermişti, tek parti iktidarı, istikrar ıvır zıvır ağzınız kulaklarına varıyordu, n'oldu şimdi?
'Anadolu Kaplanları'nı kafesteyken seviyordunuz ama, Pentagon - Suudi kırması bu iktidarın kendi zenginlerini yarattığını görünce rahatsız oldunuz galiba.
Demokrasicilik oyununuzda başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder