5 Nisan 2010 Pazartesi

Atılgan Korkmaz / Buyur burdan bak - 12

TRT'den Araplar'a "Selamın Aleyküm”
350 milyonluk Arap coğrafyasına seslenecek yeni kanalımız TRT El Türkiye yayına başladı. Medyanın ne kadar etkili bir propaganda aracı olduğunu artık anlatmaya gerek yok. İktidarın Küçük Amerika olma yolundaki gayretleri son hızla devam ediyor. Her konuda olduğu gibi tepeden inme icraatlardan birine daha imza atmış oldular.
Elimizde üretim adına hiç bir şey kalmamış, kapitalizm silahının en etkili muhimmatları olan "marka" anlamında dünyaya malolmuş tek bir değerimiz bile yokken, ithal mallar ülkenin her yanını sarmışken, TRT El Türkiye ancak hükümetin ucuz popülist propagandalarını duyuracağı bir mecra olur. Ya da emperyalizmin "Ilımlı İslam Modeli"ni anlatacağı bir araç... Ötesi olur mu? Olacaksa zaten TRT çoktaan Arap sermayesinin eline geçmiş olur. Sağolsun çok gecikmeden Bülent Arınç gereken açıklamayı yaptı, yayın kurum ve kuruluşlarımızın yabancı ortaklık payı %50 olabilirmiş, buda mı tesadüf şimdi?

Taş atma gol at
Hakkari'de Abdullah Öcalan'ın doğum günü münasebeti ile gösteri yapan topluluğa 'biber gazı', uzaktan olayları seyreden minik çocuklara da 'futbol topu' hediye edilmiş.
Futbol terörünün nasıl ortaya çıktığını anladınız sanırım. Anası, babası, bacısı, emmisi, biber gazı ile gözlerinin önünde acı çekerken, o futbol topuyla minikler neyin antrenmanını yapar? Yapsa yapsa, toplu hücum toplu savunma antrenmanı yapar. Ee çağımızın taktik anlayışı bu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder