12 Ağustos 2009 Çarşamba

Size dini imanı siyasete alet etmek serbest, halkın düştüğü durumdan bahsetmek ayıp



Haber
Referans Gazetesi’nin bir haberine göre, İstanbul Beyoğlu Zürafa Sokak’taki 42 genelevden 18’i faal. Ve bu evlerde toplam 120 kadın çalışıyor. Çalışmak için sırada bekleyen kadın sayısı ise tam 6 bin. Şefkat - Der Başkanı Hayrettin Bulan, vesika almak için 6 bin kadının beklemesinin ürkütücü olduğunu belirtti.
Aldı sazı Kılıçdaroğlu
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu; “6 bin kadın genelev vesikası bekliyor.”
Aldı sazı Kavaf
Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf; "Sayın Kılıçdaroğlu’nun, kadın bedenini ahlak dışı bir anlayışla siyasete alet etmesini kınıyorum."
Aldı sazı Kılıçdaroğlu
AKP örtülü bir faşizmi uygulama yolunda. Her alanda ciddi baskılar uyguluyor. Millete din iman söyleminde bulunuyorsunuz, bir bakıyorsunuz ki 60 bin kadın, hayat kadını olarak geçimini sağlamak için sıraya girmiş durumda. Bu acı tabloları, medyanın, gündeme getirmesi lazım. Medya üzerinde AKP’nin baskısını da biliyoruz. Ciddi bir baskı var. Yandaş medya yarattılar. Türkiye’yi güllük gülistanlık gösteriyorlar. O medyadan kim istiyorsa Anadolu’ya gidelim, hayatı görsünler. Sadaka kültürünün normal bir ekonomi politikası haline geldiğini görüyoruz. Sadaka kültürü insanları ötekileştiriyor. İnsanlar aş alırken yüzlerini kapatıyorsa, bu utanç iktidarın utancıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder