12 Ağustos 2009 Çarşamba

Ya sev ya toplantıyı terk et

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP İl Danışma Meclisi toplantısında konuşma yaparken, "İki senede iki trilyonum gitti. Böyle mi yöneteceksiniz bu memleketi? Gümrüklerde sıkıntı yaşıyoruz. Sayın Başbakanla, sizinle görüşmek istiyorum" diyen yaşlı bir adam korumalar tarafından salondan dışarı çıkartıldı.
Başbakan bu tepkiyi, "Bağıranlar, çağıranlar oluyor. Bunlar zaman zaman spekülasyon amaçlı oluyor. Bazıları demokrasi adına bunu değerlendiriyor. Demokrasi bu kadar ucuz değil, kusura bakmayın. Ben provokatöre, spekülatöre, demokrat diyemem" diyerek değerlendirdi.
İnsanın aklına Kaan Ertem'in Leman'da çizdiği Erkut Abi tipi geliyor. Sanırım Erdoğan bu lafları Erkut Abi'nin yanında etse, Abimizin cezası şöyle olacaktır; "Bunu alın, 30 gün çadır kuyruklarında bekletip yemek yedirin. Sonra akşam üzeri semt pazarlarında yerlere atılan domates ve patlıcanları toplatın. O da olmazsa, işçi olarak bir fabrikaya sokun ama sendikalı yapmayın. Taşeron korkusu tepesinde Demoklesin Kılıcı gibi sallansın."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder